Doelgericht en 100% op maat aan de slag

We starten met een telefonisch kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jullie situatie en waar ik mogelijk kan helpen. Ook bepalen we of ik aan de slag ga met jouw kind, met (een deel van) het gezin of dat een online cursus het meest passend is.

Als we beginnen ga ik doelgericht en 100% op maat aan de slag. Ik kijk specifiek naar de interesses en karakter van je kind(eren) en pas daar mijn coaching op aan. In een aantal sessies gebruik ik verschillende methodieken en spelvormen.

Aan het einde van het traject houden we een evaluatiegesprek. Hierin evalueren we het traject en de doorgemaakte ontwikkeling van je kind. We geven ook antwoord op de vraag welke behoefte achter het getoonde gedrag van jouw kind zit. Maar we kijken ook vooruit en bepalen samen of we het traject afsluiten of verlengen.